MAGAZİN

İsmail Küçükkaya: Fatih Portakal ile kanka değilim

Armağan Çağlayan'ın programına katılan, Fox TV'de Çalar Saat programını sunan İsmail Küçükkaya kendisine sorulan sorulara cevap verdi.

İsmail Küçükkaya: Fatih Portakal ile kanka değilim
29-01-2021 12:43

Fox TV'nin ve televizyonun en popüler haber spikerlerinden İsmail Küçükkaya, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalındaki 'Gör Beni' programına konuk oldu. İsmail Küçükkaya: 'Ben Fatih Portakal ile kanka değilim. Oturup bir yemek yemişliğim yok. Fatih Portakal ana haberi bıraktıktan sonra bana teklif geldi ama ben bu teklifi kabul etmedim.'

''BEN BUNU BIRAKMAK İSTEMEDİM''

Armağan Çağlayan'ın Fatih Portakal ayrılınca size teklif geldi mi sorusunu şöyle yanıtladı:

"Sizce geçmeli miydim? Ben tam yaz ayında, ağustosun ortasında yayın yönetmenimiz Doğan Şentürk beni aradı. Neredesin dedi, arabadaydım tatile gidiyorum dedim.

"Gitmesen, yarın bir görüşelim. Önemli bir konu var" dedi. Noldu deyince "Fatih bırakıyor" dedi, "2 hafta önce söyledi, aracılar gönderdim. Hiçbiri ikna edemedi, bırakıyor" dedi. Şaşırdım ve üzüldüm. Biz Fatih'le 7 yıldır beraber yapıyorduk.

Ben bir kere sabahı seviyorum. İkincisi, alışmışım ve yapıma uygun, bambaşka bir sabah haberi yapıyorum. Ben bunu bırakmak istemedim, ben mutluyum"

ERKEN SEÇİM TAHMİNİ

İsmail Küçükkaya programda 2022'de erken seçim olabileceğini iddia etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER