USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
SPOR

Albayrak: Vedat Muriqi'in bana sarılıp ağlarken fotoğrafı var

Galatasaray 2 Başkanı Abdürrahim Albayrak, basın mensuplarına hem transfer edilen oyuncular hem de iç transferdeki son durum hakkında bilgi verdi. Albayrak, Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş ve Vedat Muriqi gibi isimler için de konuştu.

Albayrak: Vedat Muriqi'in bana sarılıp ağlarken fotoğrafı var
11-02-2021 14:35
Google News

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Galatasaray muhabirlerine verdiği yemek davetinde açıklamalar yaptı. Transfer için konuşan Galatasary 2. Başkanı, "İç transferde tüm oyuncularla teker teker konuşacağız. Yarın hatta birkaçının menajeri ile konuşacağız. Bunlar kolay değil. 33 milyon euro, bu sene tribünden kaynaklanan hasılat kaybımız var" diye konuştu.

"Sözleşmesi biten futbolcularımız var, bunlar ile de görüşüyoruz" diyen Albayrak iç transferde son durumu şöyle açıkladı: "Sözleşmesi biten futbolcularımız var, bunlar ile de görüşüyoruz. Emre Akbaba ile de konuşuyoruz, bir sorun olmaz onunla. Muslera, Galatasaray'ın sembolüdür, Taffarel'idir. Muslera çok iyi bir Galatasaraylıdır, bizimle kalmaya devam edecek."

Falcao'ya teklif gelmedi

"Falcao takımda kalacak mı?" sorusuna ise Albayrak, "Falcao'nun doğumgününü kutluyorum. Kendisine de sevgilerimi gönderiyorum. Hediyesini inşallah kendisine takdim ederim. Falcao bir markadır. Türkiye'ye gelemez dediler, ancak geldi. Falcao için Galatasaray'a gelen teklif yok. Falcao, çok değerli bir oyuncumuzdur. Eğer teklif gelirse önce hocamızla konuşuruz sonra yönetimle değerlendiririz" yanıtını verdi.

Mostafa Mohamed transferi için ise Albayrak, "Mostafa Mohamed transferi bir hayli zordu. Sürekli yönetim değişiyordu. Biriyle pazarlık bitiyor, sonra yönetim değişti diyorlardı. Galatasaray için çok değerli bir futbolcu. Mustafa Muhammed transferinde Galatasaray'ı seçtiği için çok teşekkür ediyorum. 3 gol attı, umarım 7 gol daha atar ve çocuklarına ulaşır. İnşallah ileride Galatasaray, Mohamed'den çok büyük bir transfer geliri elde eder" ifadelerini kullandı. Mostafa Mohamed çok zor bir transferolduğıunu belirten Albayrak "Menajerliklerde sıkıntılar yaşandı. Bir ayımızı aldı. Mostafa'nın bu transferi Allah'ın bu lütfu. 4 milyon Dolar verip bonservisini alacağız. Hocamızın çok önceden listesinde olan oyuncuydu Mohamed" diye konuştu.

Arda Turan'a PFDK'nin verdiği 2 maçlık cezayı değerlendirmesi istenen Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Arda'nın 2 maç ceza almasına çok üzüldüm. Sağlık çalışanları herkes için çok değerlidir. Derbide sağlık çalışanı adı altında tribünde olanlarla ilgili ne gibi bir işlem yapılacağını bekliyoruz" dedi.

Gedson Fernandes rüyasını Terim gerçekleştirdi

Albayrak, Gedson Fernandes transferinde Fatih Terim'in büyük rol oynadığını söyledi. Albayrak şöyle konuştu: "50 bin pounda Fernandes'e uçak kiraladık. 9:34'te uçağı kaldırdık. Londra'ya gidip sonra İstanbul'a götürmek üzere. Pilotlara kestirme yol tarif edip prim vereceğimi söyledim. Fernandes'i Fatih Terim'den başkası getiremezdi. Rui Costa ile Fatih Terim. Bu rüyayı gerçekleştiren Fatih Terim'in kendisi. O uçak İstabul'a indiğinde kuş gibi hafifledim. Covidliyken bile bu kadar stres yanımdan tabutlar geçerken bile yaşamadım. Bir uçak bir sis yüzünden vay başıma gelenlere..."

'Vedat Muriç'in bana sarılıp ağlarken fotoğrafı var'

Galatasaray 2. Başkanı, Fenerbahçe'ye transfer olan Vedat Muriç, Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci için de açıklamalarda bulundu. Albayrak şunları söyledi: "İrfan Can Kahveci Galatasaray'a gelmek çok istedi. Sadece o değil ki... Mert Hakan Yandaş'ın da... Vedat Muriç boynuma sarılıp ağlarken fotoğrafı var. Hiçbir zaman bir futbolcuya odaklanmadık. Bu transfer döneminde sabırlı ve kararlı davrandık yoksa çok pahalıya mal olacaktı."

Omar Elabdellaoui'nin durumu

Albayrak, 31 Aralık'ta havai fişek kazasında yaralanan Omar Elabdellaoui'nin son durumu hakkında da konuştu. Galatasaray 2.Başkanı, "Omar Elabdellaoui Galatasaray'ın büyüklüğüne hayran kaldı. Bir gözü iyi diğer gözü de görmeye başladı. Amerika'da bir doktor bulduk. Her hafta görüntülü tedavi uygulatıyor. Ya doktoru getireceğiz ya da Amerika'ya göndereceğiz. Bu bizim futbolcumuza insan sağlığımıza ne kadar önem verdiğimizin bir kanıtıdır. İlik nakli de gerçekleşecek, çok ümitliyiz. Galatasaray'ın açamayacağı kapı yok" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ