USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
SPOR

Galatasaray Başkanı Cengiz açıklamalarda bulundu

Galatasaray devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı futbolcular için imza töreni düzenledi.

Galatasaray Başkanı Cengiz açıklamalarda bulundu
09-02-2021 14:36
Google News

İmza töreninden satır başları;

Mustafa Cengiz: Allah utandırmasın, nokta transferleri, fırsat transferleri limitler çerçevesinde kalarak, hiç biriyle ikili anlaşmalara girmeden transferleri yaptık.

Mustafa Cengiz: Futbolcular köle değildir, ahlaksız tekliflere, fiyat arttırmalar ile anlaşılacak bireyler değildir. Bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Çok teklif olmasına rağmen Galatasaray'ı seçtiler.

Mustafa Cengiz: Bazıları yazıyor ''manavdan Ali'yi al, şunu al, bunu al!'' yok öyle bir dünya. Ben herkesi alırsam, başka takıma kimse kalmaz!

Mustafa Cengiz: Keşke bende serbest olsam da alabilsem, öyle bir durumumuz yok. FIFA sürekli üzerimizde. Öyle ''Ali'yi al 20 milyon Euro'ya sat'' artık öyle bir şey yok. Biz şeffaflık ile mücadele ediyoruz, açıklayamayacağımız hiçbir şey yok!

Henry Onyekuru: Yönetime ve Fatih Hocama teşekkür ediyorum. Onlarla tekrardan beraber olmak beni mutlu ediyor, arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı. Burası benim evim gibi, evime döndüm. Umarım sezon sonu şampiyon olacağız.

De Andre Yedlin: Galatasaray gibi büyük bir camiaya katıldığım için çok mutluyum. Fatih Hocama ve teknik heyete teşekkür ediyorum. Ben Amerika'da küçük bir çocukken bile Galatasaray'ı tanıyordum. Galatasaray gibi bir forma ile mücadele etmek benim için gurur verici.

Mostafa Mohamed: Ben Galatasaray'a geldiğimden beri burayı ikinci ailem olarak hissettim. Fenerbahçe'ye gol attıktan sonra Galatasaray taraftarlarını mutlu ettiğim için çok sevinçliyim. Geçen sezon Fenerbahçe'den teklif geldi ama kabul etmedim. Galatasaray, onlardan önce gelir. Burası benim ikinci ailem gibi.

Gedson Fernandes: Galatasaray gibi büyük bir camiada forma giyeceğim için mutluyum. Daha önce rakip olmuştum ve Galatasaray taraftarını görmüştüm, umarım pandemi biter ve Galatasaray taraftarı ile buluşurum. Hocalarım, yönetim ve taraftarlar beni çok iyi karşıladı. Taraftarlar sürekli güzel mesajlarla beni çok mutlu ediyor. Çok mutluyum.

Mustafa Cengiz: Dün ben de şaşırdım, Neşat Ertaş'ın dediği gibi ''yazımı, kışa çevirdin''. Olanlara şaşırıyorum, er meydanında mağlup olmak da onurdur. Bize yenildikleri için bu kadar algı yaratmak, bizi yüceltir. VAR geldiğinden beri Fenerbahçe'ye deplasmanda yenilmiyoruz.

Mustafa Cengiz: Hadi ofsayt olan golünüzü verdi daha maçın bitmesine yarım saat var. Bizim verilmeyen penaltılarımız var, kartlar gösterilmedi, fauller var o zaman bunları da söyleyin. Biz kendi evimizde kaç kere yenildik, böyle haberler, algılar bizden duydunuz mu?

Mustafa Cengiz: Biz voleybolda yenildik, geldi benim yanıma bütün takımı alkışladı.

Mustafa Cengiz: Ben Fenerbahçe aleyhine konuşmaya utanırım, arkadaşlarım, akrabalarım var.

Mustafa Cengiz: Biz stada girmeden aranma felan olmadı ama biz stada girerken, listemizi kontrol ettiler. Biz çok kırıldık, stadyuma girdik, baktık ki ana baba günü olmuş. Daha da stadyuma girmeye çalışan vardı! Hiçbiri sağlık çalışanına benzemiyordu.

Mustafa Cengiz: Seyirci alınacaksa eşit alınsın dedik, sonrasında Fatih Terim'e ve Galatasaray'a küfredildiğini duyduk.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: "Ali Bey'in bana, "Başkanım bu yapılanlar ayıp" dediğini duydum. Ali Bey benim antipati duyduğum bir insan değildir. Köklü aileden gelen iyi bir insandır. Ama orada bambaşka bir hale bürünüyor. Herkese ayar veriyor... Ali bey sinkaflı laflar etmiş diyorlar. Ben duymadım. İyi ki de duymamışım. Ben Antepliyim. Bunu tehdit anlamında söylemiyorum. İnşallah kendisi bir açıklama yapar..."

Mustafa Cengiz: "Gol yediğimizde kimlerin el şaklattığını çok iyi biliyorum. Fenerbahçe'yi yendiğimizde kimlerin üzüldüğünü çok iyi biliyorum. Hepsini açıklayacağım. Yönetim olarak haziran ayında biz olmayabiliriz. Büyük ihtimalle de öyle görünüyor..."

Mustafa Cengiz: "Çifte imzalar atılıyor. KAP'a yapılan açıklamalar bana inandırıcı gelmiyor. Oyuncuya 3 milyon euro verdiğinize ben nasıl inanayım."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ