USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
SPOR

Mesut Özil Fenerbahçe'ye imzayı attı

Fenerbahçe'nin bedelsiz olarak kadrosuna kattığı dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil için imza töreni düzenledi.

Mesut Özil Fenerbahçe'ye imzayı attı
27-01-2021 14:48
Google News

Fenerbahçe'nin bedelsiz olarak kadrosuna kattığı dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil için imza töreni düzenledi.

Mesut Özil'in imza töreninden satır başları;

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: "Geçmişte de olamaz denilen transferleri yapan Fenerbahçe bu transferi de gerçekleştirdi. Bu transferin gerçekleşmesinde Acun Ilıcalı'nın emeği çok olmuştur. Ona teşekkür ediyorum..."

Başkan Ali Koç: "Selahattin Baki, Kemal Danabaş, Emre Belözoğlu, Erkut ve Mesut'a teşekkür ediyorum. Şimdiden de hocamızın Mesut ile güçlendirme planlarına teşekkür ediyorum..."

Ali Koç: "Bugün balayı bitiyor ve gerçek iş başlıyor. Futbolun takım oyunu olduğunu bilen gerçek bir profesyonel. Kısa sürede arkadaşlarıyla uyum sağlayacağını biliyorum..."

Ali Koç: "Yazın garip bir limit çıkardılar. Ertesi günü 4 transfer açıkladık."

Emre Belözoğlu: "Mesut ile kupaları beraber kaldıracağız."

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu: "Mesut'a renklerine bağlı olduğu Fenerbahçe Spor Kulübü'ne hoş geldin diyorum. Şanlı tarihimizde çok büyük transferler oldu. Mesut için de çocukluk hayaliydi. Bu transferde payımız olduysa ne mutlu bizlere..."

Emre Belözoğlu: "Ben bu süreçte yakından tanıdığım Mesut ile ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. Samimi duruşu, insanlığı, ülkesine bağlılığıyla çok iyi bir insan. Ne mutlu ki bu insan bugün Fenerbahçe'ye transfer oldu. Başarılar diliyorum..."

Emre Belözoğlu: "Mesut'un eşine ve annesine de teşekkür ediyorum. Özil ailesinin bu duruşu bizler için çok değerliydi. Çok iyi bir takımımız var. Mesut ile beraber daha da güçlenip kupaları beraber kaldıracağız. Bütün Türkiye Mesut'u kucağına basmak için hazır..."

Belözoğlu: "İyi günde ve kötü günde onunla beraber olacağız, Mesut'u yalnız bırakmayacağız."

Emre Belözoğlu: "Alex, benim gözümde Fenerbahçe tarihinin gördüğü en büyük futbolcu. Alex'i başka bir yere koymak gerekiyor"

Mesut Özil: 'Beni Fenerbahçeli yapan, aslında benim. Maçları izlerken biri Galatasaraylı, biri Beşiktaşlı oluyordu; ben hep Fenerbahçeliydim, öyle de kalacağım.'

Mesut Özil: "Heyecanlıyım. Çok mutluyum. Başkanımızın dediği gibi Fenerbahçe için bir rüya, benim için ise hayaldi. İki taraf için de güzel oldu. İnşallah takıma yeteneğimle faydalı olacağım Allah'ın izniyle..."

Mesut Özil: "Ben inanıyorum Fenerbahçe'ye, her zaman inanmışımdır. Burada olduğum için çok mutluyum. Herkese teşekkür ediyorum..."

Mesut Özil: "Eskiden Fenerbahçe'de Okocha'yı çok beğeniyordum. Şu an Pelkas'ı beğeniyorum. Çok yetenekli bir oyuncu."

'Bundesliga'ya geri dönme ihtimaliniz var mı?' Mesut Özil: "Hayır yok."

Mesut Özil : ‘'Keşke daha erken olsaydı iyi ki şimdi olmuş.''

Mesut Özil: "Top bana gelmeden önce opsiyonlara bakarım, düşünürüm. Benim sahada oynayışım düşünmekle geçiyor."

Ali Koç: "Allah vergisi bir meziyet."

Cüneyt Kaşeler, soru sormak için mikrofonu aldı. Sorudan önce ekrana Kaşeler'in "Mesut bırak F.Bahçe'yi Kadıköy çarşıya bile gelmez. Bak o da gelirse basın toplantısında soruya 'Ateşteyim ateşte' diye başlarım" tweet'i getirildi. Kaşeler, soru öncesinde "Ateşteyim ateşte" dedi.

"Keşke ve iyi ki dediğin şeyler var mı?"

Mesut Özil: "Keşke daha erken olsaydı. İyi ki şimdi oldu."

Ali Koç: "Takım arkadaşlarınla ilk temasın nasıldı?" Mesut Özil: "Çok güzeldi. Takım arkadaşlarım çok iyi. Şimdi Türkçe'de nasıl diyorlar ya. Welcome'la karşıladılar." Ali Koç: "Çok güzel karşıladılar." Mesut Özil: "Öyleymiş, tamam (gülüyor)."

Burak Yılmaz'ın geçmiş günlerde kendisine sorulan soruya verdiği cevaba karşılık Mesut Özil: 'Milli Takım seçimi geride kaldı. Geçmiş bir olay. Burak Yılmaz kardeşimize başarılar diliyorum. İnşallah en güzel şekilde sahada Türkiye'yi temsil eder.' dedi.

Ali Koç: "İmza törenine beIN Sports'u almadık, akredite vermedik. Haber ajansının yayınından veriyorlar herhalde. Size karşı bu tavır gösteren bir kulübün hala içeriklerini gösteriyorsanız demek ki bu kulübün bir değeri var."

Muhabir: "Almanya Milli Takımı'na geri dönme ihtimalin var mı?" Mesut Özil: "Ben bir yola girmişken, asla geri dönmem. Almanya Milli Takımı'nda asla bir daha oynamam."

Mesut Özil: Arda Turan değerli bir kardeşimiz. İspanya'da karşılıklı oynamıştık, burada da oynayacağız. Kendisine başarılar diliyorum.

Emre Belözoğlu: Futbolcularımızın kupaları, şampiyonlukları Fenerbahçe'ye hediye edeceğine inanıyorum.

Ali Koç: "Mesut Özil, yazın Samatta'nın da izniyle 10 numaralı formayı alacak."

Mesut Özil'e formasını, 2019 yılında yıldız futbolcuya mektup yazan iki minik Fenerbahçe taraftarı getirdi.

""

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ